Services

Døre og vinduer

At få skiftet dørene og vinduerne i sit hus, kan gøre en stor forskel for udseendet af hele ens hjem. Derudover giver det også god mening at skifte sine gamle døre og vinduer ud, hvis man ønsker at spare penge på elregningen. Nye døre og vinduer er oftest bedre isolerede end de ældre og holder derfor bedre på varmen indenfor.

Køkken montering

Køkken og bryggers

Har du planer om nyt køkken og bryggers? Vi har gennem tiden lavet rigtig mange flotte køkkener og bryggers for vores kunder. Derfor har vi også den rigtige viden og erfaring til at få alle de vigtige detaljer på plads og skabe et resultat, der holder i mange år.

Indvendig isolering

Indvendig efterisolering

Det kan være en rigtig god idé at efterisolere dit hjem. Her kan du både spare penge og holde på varmen. Der findes forskellige materialer, som man kan anvende til at efterisolere med. Vi har erfaringen til at guide dig om, hvilket der er det bedste at benytte i dit hjem.

Gipsvægge, lofter og gulve

Vi opsætter både gipsvægge, samt laver loft- og gulvarbejde. Så hvis du ønsker eksempelvis en renovering af dine lofter og gulve, så kan vi klare dette. Vi lægger også gulve i både træ og fliser samt klinker.

Istandsættelse af lejemål

Skal du have en lejlighed sat i stand mellem to lejere? Så kan du trygt kontakte os, vi klarer det hele; spartling, malerarbejde og reparationer mm., alt efter hvad du har brug for.

Malerarbejde

Vi laver alt inden for malerarbejde, så uanset om du skal have malet vægge, lofter, vinduer og/eller døre, så kan vi hjælpe dig. Vi arbejder altid med de bedste materialer og kan derfor sikre de bedste resultater.

Tømrerarbejde

Vi kan lave mange forskellige løsninger inden for tømrerarbejde, bl.a. træterrasser, plankeværk, trapper og gulve. Vi sætter en stor ære i at vores arbejde bliver så godt som muligt og inden for tidsrammen, så vores kunder altid er tilfredse.

Brolægning

Vi laver alt inden for brolægning, så som havegang, indkørsel og stenterrasse. Vi kan derfor hjælpe dig med et helt nyt look til din have. Ved opgaver vedrørende brolægning, er det vigtigt at etablere et solidt og plant underlag, således at man opnår de bedste og flotteste resultater. Vi har erfaringen og værktøjet til at klare denne opgave.