Tømrer Lolland Falster

Få en professionel tømrer på Lolland Falster

Vi er din lokale tømrermester på Lolland Falster. Mangler du en professionel bygherre, så har vi hos Ladvings Byg og Multiservice mange års erfaring med udførelse af totalentrepriser, hvor vi står for koordineringen af hele arbejdsprocessen. Vi lægger stor vægt på, at du som kunde bliver tilfreds med det endelige resultat.

Hos os er hele vores team af medarbejdere og samarbejdspartnere autoriserede håndværkere, som alle er servicemindet og har dig som kunde i fokus gennem de forskellige muligheder til netop dit projekt og hele arbejdsprocessen. Vi guider dig igennem de forskellige løsninger, så du får det mest optimale, som passer bedst til dig og dine behov.

Skab langvarige relationer med pålidelig tømrerfirma på Lolland Falster

Hos Ladvings Byg og Multiservice har vi fokus på langvarige relationer med vores kunde ved at tilbyde en pålidelig og professionel service. Vi er specialister i alt fra renoveringer og ombygninger på både ældre og nye boliger. Uanset om du har behov for et privat eller kommercielt projekt, så står vi klar til at skabe et resultat, som du ønsker!

Vi holder til på Nakskov og kører ud til vores kunder herfra. Vores primære geografiske område er hele Østdanmark og Fyn, men hvis opgaven kræver det og opgavens størrelse står på mål med transporttiden, så kører vi også gerne til hele Jylland.

Vi ved, at det er vigtigt for vores kunder at have en tillid til os, og der kan tage ansvar for levering af et stykke arbejde i høj kvalitet til den aftalte pris.

Kontakt tømrerfirmaet på Lolland Falster

Står du med en opgave, så kontakt os endelig, sammen finder vi den helt rigtige løsning til dit projekt. Du kan ringe til os på telefonnummer 51 35 97 77.

Du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen forneden eller sende en mail på byg@ladving.dk, hvor vi så vil vende retur til dig hurtigst muligt.

Byggeprojekt og tømrer Lolland Falster